RAABWORKS | JOUW BEDRIJF ONLINE, ALTIJD VINDBAAR

Wat is RaabWorks?

Uw bedrijf professioneel gepresenteerd. Meer bekendheid, meer vertrouwen en dus meer werk!
Uw presentatie speelt een uiterst belangrijke rol in het verkrijgen van meer bekendheid en het winnen van vertrouwen bij uw (toekomstige) klanten. En natuurlijk moet de juiste presentatie uiteindelijk meer omzet opleveren. Om u en uw bedrijf te helpen zich professioneel te presenteren, hebben wij RaabWorks ontwikkeld.

RaabWorks

De consument gebruikt steeds vaker het internet om een vakman te vinden. RaabWorks helpt u om online beter gevonden te worden en daarmee de kans op nieuwe opdrachten sterk te vergroten. Met RaabWorks wordt de online marketing voor uw bedrijf verzorgd.

Of u nu aannemer, metselaar, stukadoor, dakdekker of tegelzetterbent: voor elke bouwprofessional bieden wij een professionele website met modern design. Voor uw klanten is bovendien relevante en actuele informatie heel belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website altijd up-to-date is.

Beheer: zelf doen of laten doen

De teksten voor uw website worden door professionele tekstschrijvers opgemaakt en onderhouden. Met het gebruiksvriendelijke website-beheersysteem kunt u echter ook eenvoudig zelf aan de slag. U kunt zelf teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen en bijvoorbeeld nieuwe referenties plaatsen.

Wilt u de aanpassingen aan uw website niet zelf doen? Geen probleem. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar.

 

De nieuwste techniek: voor u uitgezocht

Wij ontwikkelen de website volgens de laatste technieken, zodat deze uitstekend is te bekijken op zowel computer, laptop, tablet als smartphone. Samen gaan we op zoek naar een geschikte domeinnaam, waar we ook uw e-mailadres aan koppelen. Indien nodig helpen wij u graag bij het registreren van deze domeinnaam en e-mail adres. Op de achtergrond maken wij uw website startklaar. Wij zorgen er bovendien voor dat uw website beter vindbaar is voor zoekmachines als Google. Op deze manier kunt u zich richten op uw eigen werkzaamheden. Want: daarin bent u de professional.

 

google-search

 

Professionele presentatie: succesvolle onderneming.

Ook als u nog geen bedrijfslogo, briefpapier of visitekaartjes hebt of deze aan wilt passen, staat ons team voor u klaar om deze te ontwerpen. Zo is niet alleen uw website, maar ook uw logo en drukwerk professioneel en universeel. RaabWorks zorgt ervoor dat u een nog succesvollere ondernemer wordt, terwijl u zich bezig kunt houden met de werkzaamheden waar u goed in bent.

RaabWorks biedt:

Een compleet en actueel platform waarop u zichzelf, als aannemer of zzp’er, uitstekend kunt profileren naar de consument.

  • Een professionele, moderne en complete website
  • Voorzien van actuele, relevante en professionele informatie
  • Die goed te bekijken is op zowel computer, laptop, tablet als smartphone
  • Met een overzichtelijk website-beheersysteem om uw website makkelijk te onderhouden
  • En een eigen domeinnaam met bijbehorend e-mail adres
  • Goed vindbaar is in zoekmachines, zoals Google

Wilt u meer informatie? Bekijk dan RaabWorks in detail, stel uw vraag via het contactformulier of neem contact op met onze helpdesk.