RAABWORKS | JOUW BEDRIJF ONLINE, ALTIJD VINDBAAR

Voorbeelden

Zie hier een aantal voorbeelden van ontwerpen waaruit je kunt kiezen:

Website ontwerp Johan

Een website geschikt voor zowel mobiele telefoons, tablets en laptops. Een grote promotieplaats en 4 kleinere, voor bijvoorbeeld nieuws of andere pagina’s. Jouw logo duidelijk aan de bovenkant van de pagina. Daarnaast jouw contactgegevens zowel onder, als bovenaan de pagina. Zo zal iedere klant jouw makkelijk kunnen bereiken.

Website ontwerp Charley

Kies voor dit ontwerp wanneer je op zoek bent naar veel promotiemogelijkheden bij elkaar. In totaal 5 grote plaatsen en jouw logo zowel aan de boven- als aan de onderkant van de pagina. Dit ontwerp website is heel goed toegankelijk wanneer een klant de website bezoekt op een mobiele telefoon, tablet en zelfs laptop.

Website ontwerp Bo

Kies voor dit ontwerp wanneer je op zoek bent naar 1 grote promotieafbeelding en 4 kleinere. Daarnaast kun je bij 4 promotieafbeeldingen een inleidende tekst plaatsen. Zo stimuleer je een bezoeker nog meer om op de afbeelding te klikken. Ook kun je jouw logo aan de bovenkant van de pagina plaatsen en jouw contactgegevens zelfs boven- en onderaan de pagina.