RAABWORKS | JOUW BEDRIJF ONLINE, ALTIJD VINDBAAR

Eenvoudig en snel je eigen website maken én zelf bijhouden met RaabWorks

“Afgelopen week via de website weer 6 aanvragen gehad voor een aanbouw.”

Toen Edwin de Man zijn eigen bouwbedrijf begon, dacht hij eigenlijk geen website nodig te hebben. “Zo’n website hoeft voor mij niet, zei ik tegen mijn toenmalige compagnon. Mond-tot-mondreclame is het beste wat er is.” Toch kwam die website er en dat werd, zoals hij dat zelf zegt: “Een peulenschil met RaabWorks.”

We spreken Edwin even tussen zijn projecten door. Hij werkt vooral veel voor particulieren, die hem eigenlijk voor zo’n beetje alles kunnen bellen. Badkamers, aanbouwen, verbouwen, kozijnrenovaties, tegelwerken, kortom: “Een leuning vervangen doen we, een hele woning vervangen doen we ook.”

Met een paar kleine aanpassingen geregeld

Edwin vertelt hoe hij hoorde over RaabWorks, het programma van Raab Karcher waarmee je heel makkelijk je eigen website kan maken. “Het begon eigenlijk met RaabCalc, waarover ik op een scherm bij de balie van Raab Karcher informatie zag. Ik was meteen enthousiast. Ik maakte mijn offertes altijd in Excel en dat kostte me soms wel meer dan een week tijd. Een online specialist van Raab Karcher kwam vervolgens bij mij langs om uit te leggen hoe het calculatieprogramma werkt en nu kost het maken van een offerte mij hooguit nog een uurtje. Het scheelt echt een berg tijd.”

“Deze online specialist vertelde ook over RaabWorks en daar had ik meteen wel oren naar. Ik had op dat moment geen website meer, maar eigenlijk ook niet echt tijd om het zelf te regelen. Met RaabWorks ziet het er nu perfect uit. De teksten en beelden zijn erin gezet en met een paar kleine aanpassingen was het geregeld. De uitleg die ze erbij geven is goed en als er iets is hoef je maar te bellen en ze staan klaar. En het fijnste is: ik kan mijn website nu zelf bijhouden. Ik hoef niet steeds te bellen als ik een foto of tekst erop wil. Ik maak zelf foto’s van projecten en die kan ik dan met ‘afbeeldingen beheren’ plakken in het programma. Een kind kan de was doen.”

‘Dat hadden we veel eerder moeten doen’

“Ik krijg nu veel complimenten van klanten over mijn website. En het levert veel op: afgelopen week kreeg ik via de website weer 6 aanvragen voor een aanbouw. Mensen gaan toch zoeken via Google en in de regio ben ik dan goed vindbaar. Ik zit tot en met november al vol. Ik vertel er ook graag over als ik met anderen samenwerk. ‘Jongens, dat moeten jullie echt aan gaan schaffen.’ Drie hebben dat inmiddels ook gedaan en die zijn net als ik dik tevreden. ‘Dat hadden we veel eerder moeten doen,’ zeggen ze dan.”

Met RaabWorks maak je eenvoudig en snel een complete professionele website in een door jou gekozen lay-out. Ga naar www.raabworks.nl en stel daar in 5 simpele stappen jouw eigen website samen. Liever een afspraak met een specialist die dit gratis en samen met jou doet? Maak dan een afspraak door het formulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar info@raabworks.nl. Bellen kan ook: 040 238 02 30 (ma. t/m vr. 08.30 – 17.00 uur).

Gepubliceerd op 29 april 2019 om 15:29 door admin